SafetyTravel

Safety Travel & More este divizia de travel a companiei Safety Broker de Asigurare, cel mai mare broker de asigurări din țara, leader de piață de peste 8 ani.

Misiunea noastră este să punem la dispoziția clienților cele mai frumoase destinații din lume, să oferim servicii de calitate în domeniul turismului intern și extern, pe baza profesionalismului și a experienței acumulate in ultimii 15 ani.

Ne angajam sa facem fiecare experiență unica, furnizând toate informațiile necesare și urmărind călătoria particulară a fiecărui client!

Avem în portofoliul nostru peste 45 de furnizori și parteneri de încredere, cu care lucram zilnic, alături de care vă ghidam către vacanța mult dorită.

Dacă sunteți în căutarea unor bilete de avion, a unui city break sau a unui pachet pentru vacanță, vă stam la dispoziție cu oferte personalizate pentru toate gusturile și bugetele!

Produsele pe care le propunem spre vânzare sunt:

cazări interne și internaționale,
bilete de avion interne și internaționale,
sejururi charter,
sejururi individuale (transport propriu),
sejururi exotice,
city break-uri,
circuite,
transferuri private,
team building-uri,
alte produse conexe.

Partenerii noștri sunt turoperatori cu vechime și renume de la noi din țară, precum Cocktail Holidays, Paralela 45, Eximtur, Christian Tour, și mulți alții.

 

Solicitare ofertă

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Ai nevoie de ajutor?