RCA

Un moment...

…pentru acces la acest serviciu, avem nevoie de câteva lucruri: o adresă de email, acordul pentru prelucrarea datelor personale, și o analiză a cerințelor și a necesităților. Informațiile necesare le poți completa la pasul următor, după ce alegi felul în care vor fi procesate.

Înregistrează-te!

Crează-ți un cont MB Europa și bucură-te de avantajele pe care ți le putem oferi astfel:

Reținerea preferințelor

Datele personale, acordul de confidențialitate, precum și evaluărea cerințelor și a necesităților sunt salvate și refolosite implicit, de fiecare dată când folosești serviciile noastre.

Salvarea ofertelor de asigurare

Dacă nu alegi un produs prezentat pe loc, un cont îți oferă posibilitatea de a salva ofertele primite de la asiguratori, pentru comparare sau finalizare ulterioară.

Consultanță și suport continuu

Pentru clienți înregistrați, putem oferi consultanța și asistența cea mai adecvată pentru cerințele și nevoile lor.

Ai deja cont?

Dacă ți-ai înregistrat deja contul MB Europa, te poți autentifica pentru a trece cu ușurință peste pașii inițiali de legitimare utilizator, și pentru a continua de unde ai terminat ultima dată.

Poți opta să nu te înregistrezi, însă…

Nu vei beneficia de avantajele menționate

În acest caz nu-ți putem refolosi datele la mai multe sesiuni; va trebui să-ți oferi în mod frecvent acordul pentru prelucrarea datelor; și nu îți putem salva ofertele primite. Cu reintroducerea frecventă a datelor și a preferințelor, durează mai mult timp procedurile, prin care îți oferim serviciile noastre.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Ai nevoie de ajutor?